Dispositivos y accesorios
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
694 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
940.1 kJ /
224.7 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
4.9 g
Grasas saturadas
2.1 g
Carbohidratos
21.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Broccoli and Apple Salad
5min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30min
Raw Asian Salad
10min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Beetroot Salad
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Fennel Apple Salad
20min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Super Quick Broccoli Salad
5min