Dispositivos y accesorios
Watermelon and salmon ceviche stack
Prep. 20min
Total 25min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcional) to serve2 - 3 drops
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
30.4 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
209 kJ /
49.7 kcal
Grasa
2.8 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.6 g
Carbohidratos
2.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spanish tapas
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Fig and maple bourbon fizz
168h 20min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Bloody Maria
2h 45min
Salmon niçoise salad
35min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Tuna avocado bowl
45min
Mai Tai
10min