Dispositivos y accesorios
Tuna poke bowl
Prep. 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Ponzu
-
lemon juice60 g
-
soy sauce (see Tips)80 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil2 tsp
Poke bowl
-
brown rice200 - 300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil1 tsp
-
sashimi grade tuna cut into cubes (1.5 cm)350 - 450 g
-
sesame seeds2 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
avocado flesh only, cut into pieces (1 cm)1
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
nori sheet cut into strips½
-
Japanese pickled ginger to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2104.9 mg
Proteína
47 g
Calorías
2677.5 kJ /
637.5 kcal
Grasa
18.2 g
Fibra
6.6 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
64.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tuna Avocado Bowl
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Tuna avocado bowl
45min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Open fish burgers
1h
Prosciutto and basil egg cups
40min
Quick turkey taco bowl
15min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min