Versiones compatibles
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Carbohidratos
- 0.9 g
- Grasa
- 48.3 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 596.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Whole Chicken with Ratatouille
Ninguna valoración
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 menit
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Sicilian prawn salad
40 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1j
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Couscous tahini bowl
30 min