Creamy miso mushroom udon
TM6

Creamy miso mushroom udon

4.8 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 garlic cloves
  • 1500 g boiling water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
  • 180 g dried udon noodles
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
  • ½ tsp sesame oil
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground white pepper
  • 40 g white miso paste
  • shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2056.4 kJ / 491.5 kcal
Proteína
11 g
Carbohidratos
41.5 g
Grasa
32.4 g
Grasas saturadas
16.3 g
Fibra
3.3 g
Sodio
408.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas