Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 550 g yellow curry sauce (see Tip)
- 200 g coconut milk
- 2 tsp Chicken stock paste
- 200 g water
- 400 g fresh egg noodles
- 2 bunches bok choy, cut into pieces
- 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- fresh bean sprouts, to serve
- fried shallots, to serve
- fresh coriander, to serve
- 1 fresh long red chilli sliced, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3147.8 kJ / 752.3 kcal
- Proteína
- 23.7 g
- Carbohidratos
- 98.3 g
- Grasa
- 26.6 g
- Grasas saturadas
- 17.2 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 1748.2 mg
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Chicken laksa
30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Chilli with corn bread
50min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min