Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteína
- 68 g
- Carbohidratos
- 110 g
- Grasa
- 69 g
- Grasas saturadas
- 28 g
- Fibra
- 31 g
- Sodio
- 1420 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Chilli with corn bread
50min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Mushroom and kale risotto
55min