![Silverbeet and mushroom pasta (TM6) Silverbeet and mushroom pasta (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bc8d5c7-10fa-492a-9875-84b2ede08ba4/Derivates/7b33ff414ba6a7c15fa16d0b532e44fb221bc30c.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Proteína
- 12.8 g
- Carbohidratos
- 59.3 g
- Grasa
- 7 g
- Grasas saturadas
- 1.4 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 367 mg
Recetas alternativas
Warm satay bowl
1h 10min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Mushroom and kale risotto
55min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min