Dispositivos y accesorios
Agedashi tofu
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
2468.3 kJ /
590 kcal
Grasa
54.3 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
5.7 g
Carbohidratos
14.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Chinese Tea Eggs
1h
Creamy Coconut Dhal
25min
Ancho chilli bean bowl
1h
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Thai watermelon salad
50min
Passion fruit mojito mocktail
15min
All-in-one chicken congee
35min