Dispositivos y accesorios
Agedashi tofu
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Calorías
2468.3 kJ /
590 kcal
Grasa
54.3 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
5.7 g
Carbohidratos
14.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of Japan
22 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Char Kway Teow
25min
Indonesian white spice paste
35min
Yellow Curry noodle soup
20min
Dashi - Japanese stock
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Singapore Chilli Crab
50min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Okonomiyaki
30min