Dispositivos y accesorios
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Prep. 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillet or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1205.6 mg
Proteína
21.9 g
Calorías
2014.3 kJ /
481.4 kcal
Grasa
26 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
40.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indonesian
13 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Beef Rendang
1h 35min
Sup Buntut
3h
Lemon roast chicken
1h 35min
Indonesian white spice paste
35min
All in one bowl bolognese
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Ayam Paprik
30min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min