Dispositivos y accesorios
Korean Bo ssam
Prep. 10min
Total 29h 20min
6 portions
Ingredientes
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3255.6 mg
Proteína
55.4 g
Calorías
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Grasa
66.9 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
20.6 g
Carbohidratos
16.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chinese-style beef stew
3h 30min
Banh mi pizza
2h 15min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h