Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Proteína
- 4.8 g
- Carbohidratos
- 24.4 g
- Grasa
- 32.3 g
- Grasas saturadas
- 5 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 872.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Pasta e fagioli
26 Std.
Spinach dumplings with tomato ragout
1h