Dispositivos y accesorios
Steak au Poivre
Prep. 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
217.4 mg
Proteína
69.1 g
Calorías
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Grasa
71.4 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
30.7 g
Carbohidratos
5.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Carnitas
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Orange Pound Cake
1h 15min