
Dispositivos y accesorios
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Prep. 20min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice8 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
broccoli florets8 oz
-
chopped parsley to serve
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
567.5 kcal /
2374.2 kJ
Proteína
36 g
Grasa
25 g
Carbohidratos
51.2 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
6 g
Sodio
915.7 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Welcome Service
3 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos