Baked Pork Loin with Rice

5.0 6 valoraciones
Prep. 30min
Total 1h 20min
4 portion

Ingredientes

Mushroom sauce
  • fresh parsley leaves only
    20 g
  • yellow onions cut in halves
    120 g
  • cooking oil
    20 g
  • fresh brown mushrooms cut in slices
    400 g
    400 g forest mushrooms, cut in slices
  • water
    100 g
  • sour cream
    200 g
  • whipping cream
    200 g
  • vegetable bouillon cube
    2 heaped tsp
    2 heaped tsp vegetable stock paste
  • lemon juice
    1 tsp
  • salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper
    3 pinches
  • cooking oil to pan-sear
    2 tbsp
  • pork tenderloin in one piece
    600 - 800 g
  • long grain white rice
    350 g
  • ground black pepper to season
Pork fillet and assembly
  • water
    650 g
  • cooking oil
    1 tbsp
  • salt plus extra for seasoning
    1 ½ tsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1416.3 mg
Proteína 47.6 g
Calorías 4067.1 kJ / 972.1 kcal
Grasa 50.8 g
Fibra 2.5 g
Grasas saturadas 21.8 g
Carbohidratos 81.4 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...