Creole Style Jambalaya
TM6

Creole Style Jambalaya

4.7 (60 valoraciones )

Ingredientes

  • 8 oz white onions, cut into pieces
  • 4 oz green bell pepper, cut into pieces
  • 4 oz celery, cut into pieces
  • 1 oz vegetable oil, divided
  • 1 garlic clove
  • 8 ½ oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed
  • 8 oz andouille sausage, cut into half-moons (½ in.)
  • 1 tsp tomato paste
  • 1 - 2 tsp hot sauce, to taste
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp dried thyme
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • ¼ tsp ground cayenne pepper, to taste
  • 6 ½ oz long-grain white rice
  • 13 oz chicken stock
  • 6 oz crushed tomatoes
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 2 - 3 green onions, sliced to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2442.8 kJ / 583.9 kcal
Proteína
37.1 g
Carbohidratos
53.1 g
Grasa
25.2 g
Grasas saturadas
5.8 g
Fibra
3.7 g
Sodio
1517.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas