Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g onions, cut in halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloin
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g sauerkraut, preserved
- 1 dried bay leaf (opcional)
- 3 juniper berries (opcional)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 3 tbsp frying oil
- 140 g milk
- 40 g butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2467 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 47 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 25 g
- Fibra
- 6.4 g
Recetas alternativas
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1j
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1j
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Salted caramel ice cream
14h
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Pork tenderloin parcels
1j
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1j
Cod with citrus butter
50 menit