Versiones compatibles
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Baked fish
- 1 - 2 pinch salt, fine, to taste
- 6 - 8 fresh white fish, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 - 2 pinch black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g prawn, raw, peeled
o bien 395 g mussel, fresh, cleaned - 340 g cooking cream
- 1 tsp salt, fine or to taste
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 green and red peppers, deseeded, julienned
- 200 g goat's cheese (any kind), in pieces
- 1 tsp black pepper, freshly ground or to taste
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 teaspoon black pepper, freshly ground, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3720 kJ / 889 kcal
- Proteína
- 53 g
- Carbohidratos
- 60 g
- Grasa
- 48 g
- Grasas saturadas
- 24 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 1105 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Ninguna valoración
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Frozen Yogurt Bark
6 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Philly Cheesesteak
50min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min