
Versiones compatibles
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, preferably organic zest and juice
- 4 frozen salmon fillets, skinless (150-180 g each), defrosted
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled and sliced (opcional)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots cut in pieces
- 100 g leek white part only, cut in pieces
- 100 g celery stalks cut in pieces
-
350
g frozen green peas
o bien 350 g carrots cut in small pieces - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes cut in pieces (1 cm)
- 400 g mixed vegetables
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream, approx. 18% fat to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 713 kcal / 2984 kJ
- Proteína
- 44 g
- Grasa
- 44 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Fibra
- 10.7 g
Recetas alternativas
Creamy pea soup
40min
Borscht
50min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Ukrainian dressed herrings
1h
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Tomato rice
30min
Lemonade
5min
Versatile smooth soup
45min
Stewed vegetables
45min