Versiones compatibles
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcional)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
o bien 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (opcional)
-
20
g butter (opcional)
o bien 1 tbsp cream (opcional)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
o bien 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1745 kJ / 417 kcal
- Proteína
- 37 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 16 g
- Fibra
- 6.2 g
Recetas alternativas
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Chilli con carne
40min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Fruit ice cream
5 Min
Boiled eggs
20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Crème caramel (flan)
3 Std.
Frozen fruit sorbet
5 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.