Dispositivos y accesorios
Fish Pie with Potato Gratin Topping
Prep. 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
leeks white part only200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder600 g
-
water to cover sliced potatoes
-
unsalted butter plus 1 Tbsp for baking40 g
-
½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
ground black pepper½ tsp
-
double cream300 g
-
white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1001 mg
Proteína
36 g
Calorías
2731 kJ /
653 kcal
Grasa
42 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
25 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Family Chicken Galette
1h 55min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Cauliflower Cheese
50min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Prawn Cocktail
15min
Chilli Con Carne
35min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Dauphinoise Potatoes
50min
Beef in Stout
1h 40min