Dispositivos y accesorios
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Prep. 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
660.2 mg
Proteína
16.7 g
Calorías
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Grasa
43.5 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
13.6 g
Carbohidratos
16.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Margarita
10min
Smoked Salmon Pâté
5min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min