Dispositivos y accesorios
Leftover Curry
Prep. 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Thai red curry paste100 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 Tbsp
-
tamarind paste1 Tbsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
water1400 g
-
coconut cream300 g
-
sweet potatoes sliced into discs (1-2 cm)500 g
-
mangetout sliced lengthways300 g
-
mushrooms sliced200 g
-
tenderstem broccoli100 g
-
fresh green beans trimmed75 g
-
butternut squash diced (1 cm)30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh red chillies finely sliced2
-
limes juice only2
-
fresh coriander leaves10 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
10 g
Calorías
1950 kJ /
466 kcal
Grasa
31 g
Fibra
10 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Coconut Dhal
20 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min