![Festive camembert wreath Festive camembert wreath](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b1580826dde7ec8cf3e7374ec36163d1/Derivates/cfad5526940b61d52ba601f508b5bf6a3366393a.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Filling
- 2 eschalots, cut into halves
- 50 g salted butter
- 80 g dried cranberries
- 80 g frozen cranberries (see Tips)
- 80 g sugar
- 50 g Port
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pizza dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 1 Camembert cheese, whole, removed from packaging (approx. 200 g)
- 30 g shelled salted pistachio nuts, slivered, plus extra to garnish
- 130 g streaky bacon, rindless, cut into pieces, fried, drained, cooled (optional - see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1231.1 kJ / 294.2 kcal
- Proteína
- 7.5 g
- Carbohidratos
- 40.7 g
- Grasa
- 11.3 g
- Grasas saturadas
- 4.2 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 252.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Celery leaf gremolata
5 min
Cheese and bacon scones
35min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Pull-apart pizza sun
1h 30min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Ginger fluff
50 мин.
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Caramel peach brioche
2h 15min
Family chicken galette
1h 55min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1u. 25min