Dispositivos y accesorios
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
Prep. 15min
Total 3h 20min
15 slices
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle50 g
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
bread improver (see Tips)2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
8.2 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
876.7 kJ /
209.7 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
27.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Seeded bread loaf
3h 20min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Sourdough potato bread
5h
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Pizza sauce
30min
Sweet and spicy nut butter
30min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Best ever carrot cake
1h 35min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Spiced fruit loaf
2h 30min