Dispositivos y accesorios
Rhubarb and ginger gin fizz
Prep. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingredientes
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glass
Sodio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ginspiration
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Almond shortcrust pastry
35min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Mulled cider
15min
Celery leaf gremolata
5min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Peach Bellini
5min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min