Dispositivos y accesorios
Rhubarb and ginger gin fizz
Prep. 10min
Total 336h 10min
4 glasses
Ingredientes
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glass
Sodio
12.8 mg
Proteína
0.4 g
Calorías
351.5 kJ /
83.7 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
7.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ginspiration
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Fresh fig jam
55min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Spicy cauliflower soup
20min
Curried almonds
25min
Caramelised red onion chutney
24h
Lemon Champagne
50min
Mulled cider
15min
Ginger Sparkler
40min
Spiced nut clusters
35min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
Mango daiquiri
5min