Dispositivos y accesorios
Elly Berryman's plum shortcake
Prep. 10min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
Tart base
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour250 g
-
caster sugar60 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plums cut into eighths, stones removed8
Custard filling
-
orange zest only, no white pith1
-
caster sugar40 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
eggs2
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Serving
-
caster sugar to sprinkle (optional)
-
cream or ice cream, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
181.7 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
1256 kJ /
299 kcal
Grasa
18 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
29.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix creating something incredible
92 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Pear Frangipane
1h 30min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Raspberry and lemon flan
1h
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple frangipane tart
1h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Pear and chocolate frangipane
2h