Boulangère potatoes
TM6

Boulangère potatoes

4.3 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 1200 g Royal Blue potatoes, peeled and cut into pieces that fit through feeder tube
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 2 tbsp unsalted butter, cut in small pieces
  • 20 fresh sage, leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
623 kJ / 148.9 kcal
Proteína
4.7 g
Carbohidratos
24.8 g
Grasa
4 g
Grasas saturadas
2.4 g
Fibra
3.9 g
Sodio
79.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas