Versiones compatibles
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken salad
- 500 g water
- 160 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g leek, white part only, cut into thin slices (2 cm)
- 2 pinches dried oregano, to season
- 2 pinches ground cayenne pepper, to season
- 2 pinches ground coriander, to season
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into thirds
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 70 g mixed baby salad leaves (e.g. watercress, spinach, silverbeet)
- 3 radishes, cut into thin slices (optional)
- 50 g feta cheese, crumbled, for garnishing
Cranberry dressing
- 50 g dried cranberries
- 1 - 2 tbsp red wine vinegar, to taste
- 70 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ garlic clove
- 2 - 3 tbsp water
- 1 tsp sugar
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3063.4 kJ / 732.2 kcal
- Proteína
- 39.7 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 44.6 g
- Grasas saturadas
- 10.1 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sodio
- 401.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Pork san choy bau
25 min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Aussie potato salad
1j 30 menit
Broccoli salad
10 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1j
Poached chicken with liquid stock
25 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min