Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pieces day old bread, torn into small pieces
- 500 g skinless chicken breast fillet, cut into small pieces (2 cm) and partially frozen (optional)
- 1 tbsp sesame seeds
- 1 egg
- 55 g frozen green peas
- 55 g frozen corn kernels
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- plain flour, for coating
- rice bran oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 740.7 kJ / 176.3 kcal
- Proteína
- 12.9 g
- Carbohidratos
- 5.5 g
- Grasa
- 11.3 g
- Grasas saturadas
- 3.1 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sodio
- 132.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Zucchini slice
45min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Tuna mornay
45min
Pastitsio
1h 30min
Lamb and feta meatballs
30 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min