![Caprese hasselback chicken Caprese hasselback chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B13963B-543A-465A-8EA0-F499B4D3A45B/Derivates/19C689E8-F974-44CD-9F2C-D02983E0AEA4.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Proteína
- 63.5 g
- Carbohidratos
- 54.6 g
- Grasa
- 13.5 g
- Grasas saturadas
- 4.9 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sodio
- 380.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Chicken and warm potato salad
55 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Red pesto chicken salad
35 Min