![Rice salad with warm mustard dressing Rice salad with warm mustard dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D3CF89B-51AA-4C77-9319-276FCE8AA259/Derivates/862851BA-05F6-412B-B0D2-D237436BAAA0.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g brown rice
- 50 g wild rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 180 g mayonnaise (see Tips)
- 30 g Dijon mustard (gluten free)
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- 60 g rocket leaves
- 4 baby radishes, cut into thin slices
- 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3271.5 kJ / 778.8 kcal
- Proteína
- 20.7 g
- Carbohidratos
- 68.1 g
- Grasa
- 46.2 g
- Grasas saturadas
- 6.1 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sodio
- 221.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Broccoli salad
10 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Layered lamb curry
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min