Dispositivos y accesorios
Rice salad with warm mustard dressing
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
brown rice300 g
-
wild rice50 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
chicken tenderloins200 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
mayonnaise (see Tips)180 g
-
Dijon mustard (gluten free)30 g
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
-
rocket leaves60 g
-
baby radishes cut into thin slices4
-
carrot peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
zucchini peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)1
-
red capsicum cut into small cubes (5 mm)50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
221.9 mg
Proteína
20.7 g
Calorías
3271.5 kJ /
778.8 kcal
Grasa
46.2 g
Fibra
6.4 g
Grasas saturadas
6.1 g
Carbohidratos
68.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Coconut poached chicken salad
45 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
No potato salad
20 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min