![Aussie potato salad Aussie potato salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE5A91AB-DA85-4892-B0BB-EA9C9C242262/Derivates/BC8F1F64-F14B-4E6A-AC4A-601FEF3E6EF8.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salad
- 500 g water
- 4 eggs
- 1000 g potatoes (e.g. Ruby Lou), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 150 g bacon, cut into pieces (1-2 cm)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced (reserve green fronds for garnishing)
- 1 tbsp olive oil
Dressing
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 200 g mayonnaise (see Tips)
- 15 g wholegrain mustard
- 10 g balsamic vinegar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1809 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 17 g
- Carbohidratos
- 28 g
- Grasa
- 27 g
- Grasas saturadas
- 7.4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 746.8 mg
Recetas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Zucchini slice
45min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Vegetable stock paste
30min