
Dispositivos y accesorios
Broccoli and blue cheese soup
Prep. 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
Macadamia and Parmesan biscuits
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)70 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Broccoli and blue cheese soup
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
water300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
full cream milk300 g
-
plain flour1 tbsp
-
blue cheese crumbled50 - 60 g
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
564.1 kcal /
2369.3 kJ
Proteína
21.8 g
Grasa
40.2 g
Carbohidratos
27.5 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
18.8 g
Sodio
1604 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Soups for all seasons
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda