![Broccoli and blue cheese soup Broccoli and blue cheese soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F2EE0FF-8497-469D-95A5-FB56E41F8225/Derivates/1BF6AAF3-BA87-441E-91FA-B9B31C3BD5C9.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Macadamia and Parmesan biscuits
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 70 g roasted salted macadamia nuts
- 50 g butter, softened
- 100 g plain flour
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Broccoli and blue cheese soup
- 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 250 g broccoli, cut into florets
- 300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g full cream milk
- 1 tbsp plain flour
- 50 - 60 g blue cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2369.3 kJ / 564.1 kcal
- Proteína
- 21.8 g
- Carbohidratos
- 27.5 g
- Grasa
- 40.2 g
- Grasas saturadas
- 18.8 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 1604 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Carrot and coriander soup
30 min
Peaches in white wine syrup
4h
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Zucchini soup
25 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Cream of tomato soup
25 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min