Dispositivos y accesorios
Pea Pesto with Ricotta
Prep. 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
408.9 mg
Proteína
12.6 g
Calorías
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Grasa
34 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
10.3 g
Carbohidratos
6.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Perfect for Dipping
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 Min
Carrot Hummus
15 Min
Lentil Salad
35 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 Min