Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Toasted Coconut Coffee
10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Lemon Pasta
35min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Lemon Orzo
40min
Tex-Mex Red Rice
1h