Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Green Bean Gremolata
25min
Plum Clafoutis (TM6)
Ninguna valoración
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated Carrot Salad
10min
Miso Marinade
10min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Fresh fennel salad
10min
Creamed Spinach
30min