Dispositivos y accesorios
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
Prep. 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Red sauce
-
extra virgin olive oil200 g
-
rusk cut in small pieces80 g
-
red capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves10 g
-
red wine vinegar15 g
-
water100 g
-
ground black pepper1 tsp
-
salt2 tsp
Green sauce
-
fresh coriander leaves plus extra for garnishing200 g
-
green capsicums cut in pieces2
-
garlic cloves15 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
white wine vinegar10 g
Mini potatoes
-
baby potatoes with skin500 g
-
water600 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2 g
Calorías
1446 kJ /
345 kcal
Grasa
30 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Pink Waffles with Fruit
30min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Gochujang seafood risotto
1h
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Ninguna valoración
Pasta e fagioli
26h
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Asparagus and Pea Pasta
20min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Fueled Up Protein Shake (Metric)
5min