Dispositivos y accesorios
Som tum (Thai green papaya salad)
Prep. 20min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
Salad
-
green papaya cut into julienne (see Tips)500 g
-
roasted salted peanuts70 g
-
fresh bean sprouts200 g
-
tomatoes deseeded and cut into thin strips2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into matchsticks3
-
fresh Thai basil leaves, roughly chopped1 bunch
-
fresh coriander leaves roughly chopped1 bunch
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices1
Dressing
-
fish sauce30 g
-
peanut oil30 g
-
soy sauce30 g
-
lime juice60 g
-
white sugar2 tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ - ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
797.5 mg
Proteína
5.6 g
Calorías
725 kJ /
172.6 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
5.2 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tom kha prawns
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Tahini Dipping Sauce
5min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Gado gado
1h
Kimchi
149h
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Thai beef salad
1h 15min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30min
Thai Green Curry Chicken
30min