Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 907.2 mg
Recetas alternativas
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Kedgeree
45 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Roasted Potato Salad
1h
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Homemade sausages
1h 40min
Paris–Brest with praline cream
26h
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min