Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Proteína
- 38 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 907.2 mg
Recetas alternativas
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Empanada pastry
45min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min