Dispositivos y accesorios
Quince crumble
Prep. 10min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Quince filling
-
quinces (approx. 700g), peeled, cored and cut into quarters6
-
ground cinnamon1 tsp
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Crumble
-
unsalted butter chilled, cut into pieces , plus extra to grease120 g
-
plain flour320 g
-
white sugar100 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
egg1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
96.7 mg
Proteína
5.3 g
Calorías
1716.4 kJ /
410.2 kcal
Grasa
13.2 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Comfort food in cast iron
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 h 10 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Orange and Pear Pavlova
5 h
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 h 20 min
Quince paste
4 h 10 min
Apricot Jam
40 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Asturian rice pudding
1 h
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 h 50 min
Cherry clafoutis
1 h 5 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min