Dispositivos y accesorios
Spinach and smoked salmon roulade
Prep. 15min
Total 24h 35min
15 portions
Ingredientes
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
418.2 mg
Proteína
8.7 g
Calorías
493.4 kJ /
117.5 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tiramisu
5h 20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Poppy seed strudel
3h 15min
Sauerkraut soup
50min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Almond and pear tart
40min
Mushroom tart
50min