Dispositivos y accesorios
Spinach and smoked salmon roulade
Prep. 15min
Total 24h 35min
15 portions
Ingredientes
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
418.2 mg
Proteína
8.7 g
Calorías
493.4 kJ /
117.5 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury Christmas
19 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Almond and pear tart
40min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Smoked salmon mousse
5min
Mulled wine
15min
Scallops with pea purée
25min