Dispositivos y accesorios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Prep. 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
646 mg
Proteína
16.6 g
Calorías
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Grasa
25.8 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
0.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade sausages
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 godz. 15 min
Spam
1 godz. 15 min
Berry curd
15 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Quark
3 godz.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min