Dispositivos y accesorios
Italian sausages
Prep. 30min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1003.1 mg
Proteína
34.6 g
Calorías
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Grasa
36.2 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade sausages
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Blueberry jam
35min
Spam
1h 15min
Asian master stock
1h 45min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Roselle Jelly
35min
Tomato paste
2h 20min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Homemade sausages
1h 40min
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20min