Dispositivos y accesorios
Italian sausages
Prep. 30min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1003.1 mg
Proteína
34.6 g
Calorías
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Grasa
36.2 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
12.5 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade sausages
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Yoghurt dressing
10min
Caramelised balsamic reduction
30min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
"Little house" slice
6h 30min
Wonton wrappers
55min
Garlic Chili Sauce
30min
Protein pudding
6h 35min
Hoi sin sauce
15min
Soy milk and Mantou buns
6h