Dispositivos y accesorios
Fish stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Calorías
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Gado gado
1h
Hearty seafood chowder
45min
Fish and prawn stock
20min
Hearty seafood chowder
1h
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Goi muc (squid salad)
45min
Tom Yum Paste
45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min