Dispositivos y accesorios
Fish stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Calorías
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Mango pudding
12h 15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Teochew Seafood Porridge
45min