Dispositivos y accesorios
Fish stock
Prep. 5min
Total 35min
1315 g
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1315 g
Sodio
3623.4 mg
Proteína
129.9 g
Calorías
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Grasa
31.8 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
0.1 g
Carbohidratos
2.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Anise-cured salmon
14h 10min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Hearty seafood chowder
45min
Cream of mushroom soup
20min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Fish and prawn stock
20min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min