Dispositivos y accesorios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prep. 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Calorías
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Grasa
8.2 g
Fibra
10.9 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
82 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Korean marinade
40min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración
Korean fried chicken
4h
Southern-style chicken
40min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Taco seasoning
5min
Peri peri spice mix
5min
Spiced lamb flatbread
2h
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min