Versiones compatibles
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wholegrain Easter bread
- 1 bunch fresh dill, leaves only (approx. 20 g)
- 100 g red onion, cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)
- 300 g milk
- 15 g honey
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 560 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 50 g butter, cut into pieces
- 2 tsp sea salt
Eggs
- 4 eggs, chilled, straight from the fridge
- water, to fill to 1L mark
Assembly
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- 100 g mixed salad leaves
- 150 g cooked smoked trout
- freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 447.1 kJ / 106.4 kcal
- Proteína
- 5.4 g
- Carbohidratos
- 12.3 g
- Grasa
- 3.5 g
- Grasas saturadas
- 1.5 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 222.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Sour Cream and Chives Pizza Dough
30 min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Fig and walnut bread
3sa 20 dk
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Peanut butter fudge sauce
20 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Coconut sage spritz (gut health)
10min
Salted caramels
4 godz. 40 min