![Mini Classic Polish "torts" Mini Classic Polish "torts"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9097942c150363946dc5a6ad14367288/Derivates/4cc41dc14a32071d3b1e8c013080e080471f1cc6.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sponge
- butter, to grease
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 4 eggs
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 70 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 300 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 250 g mascarpone cheese (see Tips)
- 300 g pouring (whipping) cream
- 20 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, extra of choice to decorate
- fresh mint, leaves only to decorate
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 16850.2 kJ / 4027.3 kcal
- Proteína
- 63 g
- Carbohidratos
- 463.4 g
- Grasa
- 223.1 g
- Grasas saturadas
- 123.8 g
- Fibra
- 21.3 g
- Sodio
- 1730.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Easy marshmallows
4 Std. 25 Min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Demo Recipe - Isaac
1 godz.
Apple Wheat Starter
72h 20min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Lamington swiss roll
25h 40min