Dispositivos y accesorios
Stone fruit galettes
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
146.8 mg
Proteína
8.6 g
Calorías
1398.8 kJ /
333 kcal
Grasa
21.6 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
9.5 g
Carbohidratos
25.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Polenta
25min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Mixed berry clafoutis
40min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Courgette strudel
1h 20min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1h 25min