Dispositivos y accesorios
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Prep. 15min
Total 3h 35min
10 portions
Ingredientes
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
944.5 mg
Proteína
46.6 g
Calorías
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Grasa
23.5 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
3.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Lamb and barley soup
50min
Hearty seafood chowder
45min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Pea and mint soup
20min
Mushroom and bacon pasta
30min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Cornish pasties
2h
Mini chicken kyivs
45min
Meatballs in red pepper sauce
30min