![Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®) Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08c4f485-0777-42f8-aa9e-ead5a0d60eb5/Derivates/4800e7a9-bf1b-4b05-ae6c-0e9267142a72.jpg)
Versiones compatibles
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteína
- 46.6 g
- Carbohidratos
- 3.6 g
- Grasa
- 23.5 g
- Grasas saturadas
- 7.7 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sodio
- 944.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1小时 20 分钟
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Classic trifle
4h
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 godz. 5 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 Std.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Poached eggs with blade cover
30 Min