
Dispositivos y accesorios
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Prep. 15min
Total 3h 35min
10 portions
Ingredientes
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
411.6 kcal /
1728.7 kJ
Proteína
46.6 g
Grasa
23.5 g
Carbohidratos
3.6 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
7.7 g
Sodio
944.5 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

MEATER+®
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda