Dispositivos y accesorios
Retro prawn cocktail
Prep. 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
784.5 mg
Proteína
14.2 g
Calorías
3221.6 kJ /
770 kcal
Grasa
78.2 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Retro
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Whipped Feta
35min
Carrot and swede mash
25min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Classic trifle
4h
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Prawn Cocktail
15min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h